Koźmin Wielkopolski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Koźmin Wielkopolski
POL Koźmin Wielkopolski COA.svg
Lambang Koźmin Wielkopolski
120px
Lokasi Koźmin Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koźmin Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Koźmin Wielkopolski iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.