Kiyamat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kiyamat inggih menika kadodosan kanthi risakipun sedaya ngalam, inggih dunya saha sanes-sanesipun. Sedaya ingkang gesang sami mati. Dyinten kiamat menika dipun tandhani kanthi suwanten trompet ingkang dipun damu dening malaikat Isrofil nindakaken dhawuhipun Gusti kang akarya jagad. Kiamat menika sampun dipun mangertosi utamanipun saking Qur'an Surat Al-Qori'ah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiyamat&oldid=879468"