Kim Nam Gil

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Kim Nam Gil yaiku artis lan aktor saka Korea Selatan kang lair ing tanggal 13 Maret 1981. [1][2] Dhuwure Kim Nam Gil yaiku 184cm. [2] Kim Nam Gil tau sinau ing Universitas Myeong Ji Cheon.[1]


Sinetron[sunting | sunting sumber]

  • Bad Guy (SBS, 2010)
  • Personal Preference (MBC, 2010) cameo
  • Queen Seon Duk (MBC, 2009)
  • Terroir (SBS, 2008)
  • Several Questions That Make Us Happy (KBS2, 2007)
  • When Spring Comes (KBS2, 2007)
  • Lovers (SBS, 2006)
  • Goodbye Solo (KBS2, 2006)
  • Be Strong Geum Soon (MBC, 2005)


Filmografi[sunting | sunting sumber]

  • Lovers Vanished (2010)
  • Hand Phone (2009, cameo)
  • Portrait of a Beauty (2008)
  • Modern Boy (2008)
  • Kang Chul Jung : Public Enemy 1-1 (2008)
  • No Regrets (2006)
  • Don't Look Back (2006)
  • Low Life (2004)


Prestasi[sunting | sunting sumber]

  • 2010 46th Baeksang Arts Awards: Best New Actor Award (Queen Seon Duk)
  • 2009 MBC Drama Awards: Best Couple Award with Lee Yo Won (Queen Seon Duk)
  • 2009 MBC Drama Awards: Excellence Award - Actor (Queen Seon Duk)


Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (en)koreanmovie.com diundhuh tanggal 28 April 2011
  2. ^ a b (en)lintasberita.com diundhuh tanggal 28 April 2011


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kim_Nam_Gil&oldid=580635"