Kim Jeffrey Kurniawan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kim Kurniawan

Kiminggih punika pemain ball naturalisasi kang no setunggal ing Indonesia. Sakderenge puniku Kim dados warga negara Jerman, nanging Kim langkung milih dados warga negara Indonesia.

Profil saking Kim Jeffrey Kurniawan[sunting | sunting sumber]

Profil saking Kim inggih punika:

  1. Asma: Kim Jeffrey Kurniawan
  2. Papan/Tanggal Lair: Muhlaker, 23 Maret 1990
  3. Dhuwuripun: 167 cm
  4. Posisi: Gelandang tengah, kiwa lan tengen
  5. Kalih Sepuh: Petrus Irawan Kurniawan, Indonesia lan Uschi Kurniawan, Jerman.
  6. Urutan Kaluarga: kalih saking tiga saudara
  7. Pemain Favorit: Xavi Harnandez
  8. Club Favorit: Barcelona

Karier saking Kim Jeffrey Kurniawan[sunting | sunting sumber]

Karier saking Kim inggih punika:

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[ http://www.bola.net/tim_nasional/kim-si-ramah-yang-bermimpi-main-di-indonesia.html www.bola.net](dipunitngali tanggal 14 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.