Kielce

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Panorama Kielc

Kielce
Herb miasta Kielce.svg
Lambang Kielce
POL Kielce map.svg
Lokasi Kielce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 209.455 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kielce
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kielce iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 209.455 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kielce&oldid=806785"