Ketangi, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Ketangi

Peta lokasi Désa Ketangi
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kecamatan Kaliangkrik
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Ketangi iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Kaliangkrik, Magelang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Kaliangkrik, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Balékerta | Baléreja | Banjareja | Beseran | Bumireja | Girireja | Giriwarna | Kaliangkrik | Kebonlegi | Ketangi | Maduretna | Mangli | Munggangsari | Ngargasaka | Ngawangga | Ngendrakila | Pengarengan | Selamaya | Temanggung

[[Gambar:Gambar:Silawe.jpg]]