Kesesireja, Bodeh, Pemalang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Kesesireja

Peta lokasi Désa Kesesireja
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pemalang
Kecamatan Bodeh
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Kesesireja (panulisan jroning Basa Indonesia; Kesesirejo), iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kecamatan Bodeh, kabupatèn Pemalang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Bodeh, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Babakan | Bodeh | Cangak | Gunungbatu | Jatingarang | Jatiroyom | Jraganan | Karangbrai | Kebandaran | Kebandungan | Kelangdepok | Kesesirejo | Kwasen | Longkeyang | Muncang | Parunggalih | Pasir | Payung | Pendowo