Kerusuhan Inggris 2011

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kerusuhan Inggris 2011
Carpetright store after Tottenham riots.jpg
Pemadam kebakaran matèni geni ing gedhung Union Point sing kobong nalika kerusuhan ing Tottenham, North London
Tanggal 6 Agustus 2011 (2011-08-06) – isih lumaku
Panggonan Sawetara distrik ing London Raya lan sebagéan wilayah ing kutha-kutha liya ing Inggris.

Kerusuhan London 2011 iku sarangkéyan kerusuhan sipil lan penjarahan sing kedadéyan ing London, diwiwiti ing Tottenham, North London, tanggal 6 Agustus 2011 sawisé panembakan fatal marang warga sipil umur 29 taun, Mark Duggan déning petugas saka Metropolitan Police Service.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wacan[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 51°35′27″N 0°04′12″W / 51.5909°N 0.0700°W / 51.5909; -0.0700

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.