Kemul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lukisan kang ngambarake mupangaté kemul ing wayah turu

Kemul yaiku piranti kang dienggo nalika turu utawa nalika ngrasa katisen. Kemul macem-macem regane miturut kandel orané kemul, bahan kanggo gawe kemul, lan papan dodolane kemul. Saiki, akeh kemul kang maneka werna gambar supaya bisa narik konsumen anggone tuku kemul.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kemul&oldid=829308"