Kemetul, Susukan, Semarang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Kemetul

Peta lokasi Désa Kemetul
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Semarang
Kecamatan Susukan
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Kemetul iku salah sawijining désa / kelurahan ing Kecamatan Susukan, Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]