Kedhaton Katarina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sisih kidul Kedhaton Katarina.

Kedhaton Katarina (Rusia: Екатерининский дворец) iku papan padunungan mangsa panas tsar Rusia, dunungé ana ing kutha Tsarskoye Selo (Pushkin), 25 km sisih kidul-wétan kutha St. Petersburg, Rusia.

Tanggal 30 Juli 1756, arsitek Bartolomeo Rastrelli masrahaké Kedhaton Katarina marang Kaisar Wanita Elizabeth saka Rusia.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kedhaton_Katarina&oldid=821479"