Kecapi (woh)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecapi
Kecapi, pelat botani dari Blanco
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Sapindales
kulawarga: Meliaceae
Genus: Sandoricum
Species: S. koetjape
Jeneng binomial
Sandoricum koetjape
Merr.
Sinonim

S. indicum dan S. nervosum

Kecapi, sentul utawa ketuat yaiku jeneng salah sawijing wit kang ngasilake woh kang jenenge uga kecapi. jeneng-jeneng liyane ing antarane yaiku kechapi (Mal.), sentol, santol utawa wild mangosteen (Ingg.), santor (Fil.) lan liya liyane. jeneng elmiahe yaiku Sandoricum koetjape (Burm.f.) Merr.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kecapi_(woh)&oldid=836126"