Wringinanom, Gresik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Wringin Anom, Gresik)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Wringin Anom
Kabupaten
Kabupaten Gresik
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---


Kecamatan Wringin Anom iku salah siji kecamatan ing kabupaten Gresik, Jawa Wétan, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing kecamatan iki [1][2]:

  1. Kedunganyar, kodhe désa: 352506004
  2. Kepuhklagen, kodhe désa: 352506001
  3. Kesamben kulon, kodhe désa: 352506006
  4. Lebanisuko, kodhe désa: 352506012
  5. Lebaniwaras, kodhe désa: 352506013
  6. Mondoluku, kodhe désa: 352506003
  7. Pasinan lemahputih, kodhe désa: 352506016
  8. Pedagangan, kodhe désa: 352506011
  9. Sembung, kodhe désa: 352506008
  10. Sooko, kodhe désa: 352506009
  11. Sumberame, kodhe désa: 352506007
  12. Sumbergede, kodhe désa: 352506002
  13. Sumberwaru, kodhe désa: 352506005
  14. Sumengko, kodhe désa: 352506015
  15. Watestanjung, kodhe désa: 352506014
  16. Wringinanom, kodhe désa: 352506010

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]