Walantaka, Serang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Walantaka, Serang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Walantaka

Peta lokasi Kecamatan Walantaka
Provinsi Banten
Kutha Serang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Walantaka iku salah sijining kecamatan ing Kutha Serang, provinsi Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  • Nyapah
  • Lebakwangi
  • Cigoong
  • Pasuluhan
  • Pabuaran
  • Walantaka
  • Tegalsari
  • Pageragung
  • Pipitan
  • Pengampelan
  • Keserangan
  • Bebelan
  • Kiara
  • Kalodran
  • Kepuren
  • Teritih

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Walantaka,_Serang&oldid=677243"