Ulujami, Pemalang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Ulujami, Pemalang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Ulujami
Kabupaten
Kabupaten Pemalang
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Ulujami iku salah siji kecamatan ing kabupaten Pemalang, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Ambowetan
  2. Blendung
  3. Botekan
  4. Bumirejo
  5. Kaliprau
  6. Kertosari
  7. Ketapang
  8. Limbangan
  9. Mojo
  10. Padek
  11. Pagergunung
  12. Pamutih
  13. Pesantren
  14. Rowosari
  15. Samong
  16. Sukorejo
  17. Tasikrejo
  18. Wiyorowetan



 

Ulujami, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Ambowetan | Blendung | Botekan | Bumirejo | Kaliprau | Kertosari | Ketapang | Limbangan | Mojo | Padek | Pagergunung | Pamutih | Pesantren | Rowosari | Samong | Sukorejo | Tasikrejo | Wiyorowetan

Bali menyang: Kabupaten Pemalang
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ulujami,_Pemalang&oldid=805578"