Turi, Lamongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Turi, Lamongan)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Turi

Peta lokasi Kecamatan Turi
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Lamongan
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 19/-

Kecamatan Turi iku salah siji kecamatan ing kabupaten Lamongan, Jawa Timur.

Desa-Desa [1][sunting | sunting sumber]

  • Geger
  • Badurame
  • Karangwedara
  • Wangunreja
  • Putatkumpul
  • Keben
  • Sukaanyar
  • Kemlagigedhé
  • Turi
  • Kemlagi Lor
  • Sukareja
  • Tawangreja
  • Bambang
  • Pomahanjanggan
  • Tambakplasa
  • Balun
  • Ngujungreja
  • Kepudibener
  • Gedhungbayauntung

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Turi,_Lamongan&oldid=840866"