Tirtayasa, Serang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Tirtayasa, Serang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tirtayasa

Peta lokasi Kecamatan Tirtayasa
Provinsi Banten
Kabupatèn Serang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Tirtayasa iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Serang, Provinsi Banten, {{Indonésia]]

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Tirtayasa, Serang

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tirtayasa,_Serang&oldid=806454"