Tempeh, Lumajang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Tempeh, Lumajang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tempeh
Kabupaten
Kabupaten Lumajang
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tempeh iku salah siji kecamatan ing kabupaten Lumajang, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Lumajang
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tempeh,_Lumajang&oldid=170108"