Tajinan, Malang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Tajinan, Malang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tajinan

Peta lokasi Kecamatan Tajinan
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Malang
Jembar wewengkon - km2
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km2
Desa/kelurahan - desa

Kecamatan Tajinan iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Malang, Jawa Wetan.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Gunungronggo
  2. Gunungsari
  3. Jambearjo
  4. Jatisari
  5. Ngawonggo
  6. Pandanmulyo
  7. Purwosekar
  8. Randugading
  9. Sumbersuko
  10. Tajinan
  11. Tambakasri
  12. Tangkilsari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tajinan,_Malang&oldid=842510"