Sugia, Lamongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Sugio, Lamongan)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sugio
Kabupaten
Kabupaten Lamongan
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Sugio iku salah siji kecamatan ing kabupaten Lamongan, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  • Sidabogem
  • Kalitengah
  • Kedhungdadi
  • Sidareja
  • Kedhungbajar
  • Bedhingin
  • Bakalreja
  • Gondhang Lor
  • Pangkatreja
  • Karangsambigalih
  • Supenuh
  • Lebakadi
  • Deketagung
  • Jubel Lor
  • Sugia
  • Daliwangun
  • Jubel Kidul
  • Lawanganagung
  • Kalipang
  • German
  • Sekarnagus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sugia,_Lamongan&oldid=463933"