Songgon, Banyuwangi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Songgon, Banyuwangi)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Songgon

Peta lokasi Kecamatan Songgon
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Banyuwangi
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10


Kecamatan Songgon iku salah siji kecamatan ing Kabupatèn Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing kecamatan iki[1]:

  • Balak, kodhe désa: 351019002
  • Bangunsari, kodhe désa: 351019003
  • Bayu, kodhe désa: 351019009
  • Bedewang, kodhe désa: 351019001
  • Parangharjo, kodhe désa: 351019005
  • Songgon, kodhe désa: 351019004
  • Sragi, kodhe désa: 351019006
  • Sumberarum, kodhe désa: 351019007
  • Sumberbulu, kodhe désa: 351019008

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]