Singajuruh, Banyuwangi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Singojuruh, Banyuwangi)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Singajuruh

Peta lokasi Kecamatan Singajuruh
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Banyuwangi
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11

Kecamatan Singojuruh iku salah siji kecamatan ing Kabupaten Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing kecamatan iki[1]:

  • Alasmalang, kodhe désa: 351012003
  • Benelan Kidul, kodhe désa: 351012004
  • Cantuk, kodhe désa: 351012008
  • Gambor, kodhe désa: 351012001
  • Gumirih, kodhe désa: 351012009
  • Kemiri, kodhe désa: 351012010
  • Lemahbang Kulon, kodhe désa: 351012005
  • Padang, kodhe désa: 351012007
  • Singojuruh, kodhe désa: 351012002
  • Singolatren, kodhe désa: 351012006
  • Sumber Baru, kodhe désa: 351012011

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]