Saketi, Pandeglang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Saketi, Pandeglang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Saketi

Peta lokasi Kecamatan Saketi
Provinsi Banten
Kabupatèn Pandeglang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Kecamatan Saketi iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Pandeglang, Banten, Indonésia

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  1. Ciandur
  2. Girijaya
  3. Kadudampit
  4. Langensari
  5. Majau
  6. Medalsari
  7. Mekarwangi
  8. Parigi
  9. Saketi
  10. Sindanghayu
  11. Sodong
  12. Sukalangu
  13. Talagasari
  14. Wanagiri


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saketi,_Pandeglang&oldid=806429"