Purwakarta, Cilegon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Purwakarta, Cilegon)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Purwakarta

Peta lokasi Kecamatan Purwakarta
Provinsi Banten
Kutha Cilegon
Jembar wewengkon 23,38 km²
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Purwakarta iku salah sijining kecamatan ing Kutha Cilegon, provinsi Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  • Ramanuju
  • Kebondalem
  • Purwakarta
  • Tegal Bunder
  • Pabean
  • Kotabumi

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]