Pakis, Malang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Pakis, Malang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pakis

Peta lokasi Kecamatan Pakis
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Malang
Jembar wewengkon - km2
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km2
Desa/kelurahan - desa


Kecamatan Pakis iku salah siji kecamatan ing kabupaten Malang, Jawa Wétan, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Ampeldento
  2. Asrikaton
  3. Banjarejo
  4. Buntutwetan
  5. Kedungrejo
  6. Mangliawan
  7. Pakisjajar
  8. Pakiskembar
  9. Pucangsongo
  10. Saptorenggo
  11. Sekarpuro
  12. Sukoanyar
  13. Sumberkradenan
  14. Sumberpasir
  15. Tirtomoyo

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakis,_Malang&oldid=842505"