Ngimbang, Lamongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Ngimbang, Lamongan)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Ngimbang
Kabupaten
Kabupaten Lamongan
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Ngimbang iku salah siji kecamatan ing kabupaten Lamongan, Jawa Timur.

Desa-Desa [1][sunting | sunting sumber]

  • Kedung Mentawar
  • Cerme
  • Gebangangkrik
  • Ngasem Lemahbang
  • Slaharwotan
  • Ganggangtingan
  • Jejel
  • Purwokerto
  • Kakatpenjalin
  • Tlemang
  • Mendogo
  • Lawak
  • Drujugurit
  • Girik
  • Munungrejo
  • Ngimbang
  • Durikedungrejo
  • Lamongrejo
  • Sendangrejo

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ngimbang,_Lamongan&oldid=462769"