Maja, Lebak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Maja, Lebak)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Maja

Peta lokasi Kecamatan Maja
Provinsi Banten
Kabupatèn Lebak
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Kecamatan Maja iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Lebak.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kecamatan Maja

Bali menyang: Kabupaten Lebak
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maja,_Lebak&oldid=806390"