Lawang, Malang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Lawang, Malang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Lawang

Peta lokasi Kecamatan Lawang
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Malang
Jembar wewengkon - km2
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km2
Desa/kelurahan - desa

Kecamatan Lawang iku salah siji kecamatan ing kabupaten Malang, Jawa Wétan, Indonésia.

Désa/kelurahan[sunting | sunting sumber]

  1. Kalirejo (kelurahan)
  2. Lawang (kelurahan)
  3. Bedali
  4. Ketindan
  5. Mulyoarjo
  6. Sidodadi
  7. Sidoluhur
  8. Srigading
  9. Sumberporong
  10. Sumberngepoh
  11. Turirejo
  12. Wonorejo

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lawang,_Malang&oldid=805822"