Kedunggalar, Ngawi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Kedunggalar, Ngawi)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kedunggalar
Kabupaten
Kabupaten Ngawi
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Kedunggalar iku salah siji kecamatan ing kabupaten Ngawi, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Ngawi

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kedunggalar,_Ngawi&oldid=845790"