Kapas, Bajanegara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Kapas, Bajanegara)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kapas
Kabupaten
Kabupaten Bajanegara
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Kapas iku salah siji kecamatan ing kabupaten Bajanegara, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing kecamatan iki[1]:

  • Bakalan, kodhe désa: 352214014
  • Bangilan, kodhe désa: 352214005
  • Bendo, kodhe désa: 352214002
  • Bogo, kodhe désa: 352214013
  • Kalianyar, kodhe désa: 352214017
  • Kapas, kodhe désa: 352214011
  • Kedaton, kodhe désa: 352214010
  • Klampok, kodhe désa: 352214021
  • Kumpulrejo, kodhe désa: 352214001
  • Mojodeso, kodhe désa: 352214015
  • Ngampel, kodhe désa: 352214019
  • Padangmentoyo, kodhe désa: 352214003
  • Plesungan, kodhe désa: 352214009
  • Sambiroto, kodhe désa: 352214020
  • Sembung, kodhe désa: 352214006
  • Semenpinggir, kodhe désa: 352214012
  • Sukowati, kodhe désa: 352214016
  • Tanjungharjo, kodhe désa: 352214007
  • Tapelan, kodhe désa: 352214004
  • Tikusan, kodhe désa: 352214018
  • Wedi, kodhe désa: 352214008

Rujukan[sunting | sunting sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapas,_Bajanegara&oldid=837873"