Gemarang, Madhiun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Gemarang, Madhiun)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Gemarang
Kabupaten
Kabupaten Madhiun
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Gemarang iku salah siji kecamatan ing kabupaten Madhiun, Jawa Timur.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Madhiun
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gemarang,_Madhiun&oldid=679410"