Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Bumijawa, Tegal)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Bumijawa
Kabupatèn
Tegal
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Bumijawa iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Tegal, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kecamatan iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Kecamatan iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Desa-Desa [1][sunting | sunting sumber]

  • Désa Batumirah, kodhe désa: 332802003
  • Désa Begawat, kodhe désa: 332802010
  • Désa Bumujawa, kodhe désa: 332802004
  • Désa Carul, kodhe désa: 332802017
  • Désa Cawitali, kodhe désa: 332802018
  • Désa Cempaka, kodhe désa: 332802013
  • Désa Cintamanik, kodhe désa: 332802012
  • Désa Dukuhbenda, kodhe désa: 332802011
  • Désa Guci, kodhe désa: 332802001
  • Désa Gunungagung, kodhe désa: 332802014
  • Désa Jejeg, kodhe désa: 332802015
  • Désa Muncanglarang, kodhe désa: 332802009
  • Désa Pagerkasih, kodhe désa: 332802016
  • Désa Sigedong, kodhe désa: 332802002
  • Désa Sokasari, kodhe désa: 332802005
  • Désa Sokatengah, kodhe désa: 332802006
  • Désa Sumbaga, kodhe désa: 332802007
  • Désa Traju, kodhe désa: 332802008

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Bumijawa, Tegal, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Batumirah | Begawat | Bumijawa | Carul | Cawitali | Cempaka | Cintamanik | Dhukuhbendha | Guci | Gunungagung | Jejeg | Muncanglarang | Pagerkasih | Sigedhong | Sokasari | Sokatengah | Sumbaga | Traju

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bumijawa,_Tegal&oldid=805681"