Bululawang, Malang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Bululawang, Malang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Bululawang

Peta lokasi Kecamatan Bululawang
Provinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Jembar wewengkon - km2;
Cacah pedunung 60,834 jiwa
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan 14 desa

Kecamatan Bululawang iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Malang, Jawa Timur.

Wates Kecamatan[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Bululawang dumunung ing:

Daptar kelurahan / désa[sunting | sunting sumber]

  1. Bakalan dengan kode pos
  2. Bululawang dengan kode pos
  3. Gading dengan kode pos
  4. Kasembon dengan kode pos
  5. Kasri dengan kode pos
  6. Krebet dengan kode pos
  7. Krebetsenggrong dengan kode pos
  8. Kuwolu dengan kode pos
  9. Lumbungsari dengan kode pos
  10. Pringo dengan kode pos
  11. Sempalwadak dengan kode pos
  12. Sudimoro dengan kode pos
  13. Sukonolo dengan kode pos
  14. Wandanpuro dengan kode pos

Lihat juga[sunting | sunting sumber]



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bululawang,_Malang&oldid=842489"