Kebyar Kebyar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kebyar Kebyar” iku album musik saka Lemon Tree's Anno '69, lan dadi sing paling laris saka kabèh album grup musik sing dimotori Gombloh iki. Dirilis taun 1979 lan diédharaké déning Golden Hand Record, album iki ngamot lagu sing dadi trade mark Gombloh, Kebyar Kebyar.

Album “Kebyar Kebyar” dilebokaké ing kalawarti Rolling Stone Indonesia jroning dhaptar 150 album paling apik.

Dhaptar lagu[sunting | sunting sumber]

  1. Kebyar Kebyar (6:43)
  2. Selopen [Seloroh Pendek] (3:33)
  3. Tari-Tarian (3:53)
  4. Pulau Rimbun Cinta (3:59)
  5. Neraca Rasa dan Rasa (6:53)
  6. Bulan Merah (4:07)
  7. Transmigran dan Transmigrasi (2:46)
  8. Bendera Bendera (4:59)
  9. Ijon (3:25)
  10. I Gde Mataram (5:39)
  11. Sinila dan Sinila (5:43)
  12. Loni, Pelacur dan Pelacurku (5:58)
  13. Seblak Seblak (6:20)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebyar_Kebyar&oldid=860248"