Kebonagung, Demak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kebonagung
Petademak.jpg
Peta lokasi Kecamatan Kebonagung
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Demak
Jembar wewengkon km2
Cacah pedunung - jiwa
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan ... desa

Kecamatan Kebonagung iku salah siji kecamatan ing kabupaten Demak, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Kecamatan iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Babad
  2. Kebonagung
  3. Klampok Lor
  4. Mangunan Lor
  5. Mangunrejo
  6. Megonten
  7. Mijen
  8. Pilangwetan
  9. Prigi
  10. Sarimulyo
  11. Soko Kidul
  12. Solowire
  13. Tlogosih
  14. Werdoyo

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebonagung,_Demak&oldid=805367"