Kebon Raja San Diego

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kebon Kéwan San Diego)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kebon Raja San Diego

Logo Kebon Raja San Diego

Gapura
Tanggal dibuka 1915
Lokasi Balboa Park, San Diego, California, USA
Land area Cithakan:Convert/LoffAoffDbSoffNa[1]
Koordinat 32°44′8.508″N 117°9′5.6628″W / 32.73569667°N 117.151573°W / 32.73569667; -117.151573
Gunggung sato kéwan 4000 [1]
Gunggung spesies 800 [1]
Kanggotaan AZA,[2] AAM,[3] ZAA,[4] WAZA[5]
Tampilan wigati Absolutely Apes, Children's Zoo, Elephant Odyssey, Giant Panda Research Station, Ituri Forest, Monkey Trails, Polar Bear Plunge
Situs wèb http://www.sandiegozoo.org/
Kebon Raja San Diego

Kebon Raja San Diego (basa Indonésia : Kebun Binatang San Diego)(basa Inggris :The San Diego Zoo) utawa asring kasebut Pusat Panelitian Satwa Bebayan (CRES -The Center for Research on Endangered Species)dumunung ing San Diego, Amérika Sarékat, yaiku salah sijiné kebon kéwan paling gedhé lan misuwur ing donya kanthi koleksi luwih saka 4,000 kéwan lan 800 species. Di jaga lan diopèni déning lembaga swadaya nirlaba Zoological Society kang tumuju ing pangembangan pangetahuan utawa palestarian lan ora komersil . Kebon kéwan San Diego uga ngopeni Taman Satwa Alasan (liar) (Wild Animal Park), taman San Diego uga didaketake soriteladan déning kebon-kebon liyané kang ana ing donya.


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

  • Myers, Douglas (1999). Mister Zoo: The Life and Legacy of Dr. Charles Schroeder: The World-Famous San Diego Zoo and Wild Animal Park's Legendary Director. The Zoological Society of San Diego. ISBN 0-911461-15-9.
  • Abrams, H., 1983. A World of Animals. (California: The Zoological Society of San Diego)
  • Ernst & Young LLP, 2005. "Zoological Society of San Diego Financial Statements 2004"
  • Greeley, M.,et al. 1997. The San Diego Zoo. (California: Craftsman Press)
  • Wegeforth, H.M. & Morgan, N. 1953. It Began with a Roar: the Beginning of the World-Famous San Diego Zoo (revised edition). (California: Crest Offset Printing Company)-->

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng zoo_about
  2. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng aza_list
  3. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng aam_list
  4. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng zaa_list
  5. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng waza_list

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]