Kebon Botani Kraków

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kebon Botani Kraków
Botanical garden Krakow (2006-05-13) 04.jpg

Informasi Umum
Jenis Kebon botani
Panggon Kraków, Polandia
Koordinat -
Taun madeg 1783
Dioperasiaké Pemerintah Kraków
Status -

Kebun Botani Kraków utawa ugo sing dikenal sebagai Kebun Botani Universitas Jagielloniann adalah sebuah kebun botani nduk kutha Kraków lan didirikan sejak tahun 1783. Kebun iki manggon nduk arah Wetan saka kutha tua Stare Miasto lan uga duweni jembar 9.6 hektar. Kebun iki ugo duweke Universitas Jagiellonian, lan termasuk lokasi sing duweni nilai sejarah.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kebun Botani Kraków ing Wikimedia Commons.