Kebon Botani Auburn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kebon Botani Auburn
noimage
Informasi Umum
Jenis Kebon botani
Panggon Auburn, New South Wales, Australia
Koordinat 33°51′31.54″S 151°1′2.38″E / 33.8587611°S 151.0173278°E / -33.8587611; 151.0173278
Taun madeg 1977
Dioperasiaké Pamaréntah kutha Auburn
Status Sapa waé enthuk mlebu, nanging ana biaya mlebuné

Kebon Botani Auburn iku sawijining kebon botani sing ana ing kutha Auburn, New South Wales, Australia. Kebon iki diwiwiti taun 1977 lan jembaré 9.7 hektar.[1]

Ing njero kebon iki ana loro tlaga, grojogan lan kreteg sing diilèrni banyu saka Kali “Duck River”. Saiki kebon botani iki dikelola déning pamaréntah kutha Auburn, sapa waé bisa mlebu nanging musti mbayar sethithik. Ing njero kebon iki, kuciwané ora ana ruangan pameran njeron ruang.

Referesi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.