Kayu Putih, Pulo Gadhung, Jakarta Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kelurahan Kayu Putih

Peta lokasi Kelurahan Kayu Putih
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Wétan
Kecamatan Pulo Gadhung
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Kayu Putih iku kelurahan ing kecamatan Pulo Gadhung, Jakarta Wétan, Jakarta, Indonésia. Kelurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kelurahan iki nduwèni pedunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.