Katengkas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Katengkas yaiku piranti tambahan ana ing pit lan uga ing pit montor kanggo nutup gir lan rante supaya wong kang nganggo ora nyenggol lan kena reget saka gemuk utawa oli kang nemplek ono ing rante.

Katengkas bisa kagawe saka blèk utawa plastik lan nduweni ukuran kang macem-macem, saka sing nutup rapet kabeh rante ngisor-nduwur lan gir ngarep-mburi kaya ing pit jawa lan pit jèngki, uga ana sing mung nutup rane lan gir sisih ndhuwur wae.


Gallery[sunting | sunting sumber]

Katengkas rapet, modhel pit jawa  
Partially enclosed chain on a European city bike  
Huffy Flaming Stack chain guard  
Pit BMX with a chain guard bolted to the frame  

References[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Katengkas&oldid=834180"