Katekismus Gréja Katulik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Catechism of the Catholic Church (Katekismus Gréja Katulik), publikasi resmi saka Libreria Editrice Vaticana

Katekismus Gréja Katulik (jroning basa Inggris: Catechism of the Catholic Church) iku buku wedharan utawa instruksi resmi ngenani iman lan ajaran Gréja Katulik Roma, pisanan dianakaké nalika abad ka II lan pisanan diterbitaké sawisé mesin cithak diripta sawisé zaman Réformasi lan edhisi pungkasan ing Prancis nalika taun 1992 merga panyuwunan lan saran Paus Yohanes Paulus II. Buku iki wis dipertal dhateng akèh basa liyané.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]