Kategori:Norwégia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Norwégia.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Norwégia ing Wikimedia Commons.

Subkategori

Dipuntedahaken 2 subkategori ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 2.

K

S

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Norwégia&oldid=848740"