Kategori:Korea

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Korea iku sawijining tilas negara ing Asia sing saiki kapecah dadi rong negara, Korea Kidul lan Korea Lor.

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Korea.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Korea ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Korea&oldid=828867"