Kartuzy

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kartuzy
POL Kartuzy COA.svg
Lambang Kartuzy
120px
Lokasi Kartuzy
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 6,23 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kartuzy
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kartuzy (Jerman Karthaus) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kartuzy&oldid=817762"