Karenina Sunny Salim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Karenina Sunny Salim
Lair Kerenina Sunny Halim
13 Juni 1986 (umur 28)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Pagawéyan Miss Indonesia 2009
Taun aktif 2009 - sekarang

Kerenina Sunny Halim (lair ing Jakarta, 13 Juni 1986; umur 28 taun). [1]Karenina Sunny Halim iku Miss Indonesia 2009 .[2] Karenina Sunny Halim iku wakil saka DKI Jakarta.[2] Karenina Sunny Salim dadi wakil Indonésia ing ajang Miss World 2009 ing Afrika Kidul nalika sasi November-Desember ing taun kang padha. [2]Karenina Sunny Halim nduwéni enem gelar diploma, kayata gelar ing bidhang Public Relations, Sales and Marketing, Primary Teeching, Economics, Performing Arts lan Music and Arts.[2] Kapilihé Karenina Sunny Salim iki nyebabaké kontroversi amarga Karenina nduwéni kabisan basa Indonesia kang kurang, sanajan Karenina wis manggon ing Jakarta.[2] Nalika njawab pitakonan saka juri nalika pamilihan Miss Indonesia, Karenina mbutuhaké salah sijiné ahli interpretasi.[2] Ibune asale saka Montana, Amerika Serikat. [2]Karenina iku adhik kandhung saka aktor Steve Emmanuel.[2] Nina nduwèni jiwa sosial kang apik. [2]Iki kabuktekaké nalika ana bencana tsunami kang nerak dhaérah Aceh.[2] Nina uga aktif ing organisasi NGO (Non-Governmental Organizations) lan melu mulang lan nggawé seneng bocah-bocah korban bencana iku.[2] Nalika lagi melu Miss World 2009 nalika sasi November 2009 ana kang ngabarake yèn Karenina kalebu salah sijiné anggota sekte sesat.[2] Ananging kabar iki ora bisa kabuktekaké nganti saiki.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebritis.infogue.com(dipunundhuh tanggal 30 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 30 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.