Karburator

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bendix-Technico (Stromberg) 1-barrel downdraft carburetor model BXUV-3

Karburator yiaku salah sijiné alat kang kanggo nyampur angin lan bahan bakat kanggo salah sijiné mesin pembakaran jero. Karburator mesin digunakaké sajroné mesin cilik lan mobil tua utawa kusus kayata kang dirancang kanggo balap mobil stock. Biasané mobil kang diproduksi ing awal taun 1890an wis nggunakaké injèksi bahan bakar èlèktronik terkomputerisasi. Akèh-akèhé motor isih migunakaké karburator amerga luwih ènthèng lan murah, ananging ing taun 2005 wis akèh modèl anyar dikenalaké kanti injèksi bahan bakar.[1]

Sejarah lan Pengembangan[sunting | sunting sumber]

Karburator pertama kali ditemokaké oleh Karl Benz ing taun 1885 lan dipatènaké taun 1886. Ing taun 1893 insinyur kebangsaan Hungaria kanti jeneng János Csonka lan Donát Bánki uga ndesain alat kang mèh padha. yaiku Frederick William Lanchester saka Birmingham, Inggris kang pertama kali berèksperimèn migunakaké karburator ing mobil. ing taun 1896 Frederick lan seduluré mbangun mobil pertama kang migunakaké bahan bakar bènsin ing Inggris, kanti silinder tunggal bertenaga 5hp (4kW), lan arupa mesin pembakaran sajroné (internal combution). Ora puas karo hasil akhir kang digawé, terutama amerga ciliké tenaga kang dihasilaké, dèwèké membangun ulang mesin kasebut, saiki déwèké migunakaké rong silinder horisontal lan uga ndisain ulang karburatoré. Saiki mobil dèwèké mampu ngrampungaké tur kang dawané 1.000 mil (1600 km) ing taun 1900. Hal iki arupa langkah maju penggunaan karburator sajroné bilang otomotif.

Karburator umum digunakaké kanggo mobil berhahan bakar bensin nganti akhir 1980-an. Sakwisé akèh kontrol elektronik digunakaké ing mobil, penggunaan karburator mulai digantikaké dening sistem injèksi bahan bakar amerga luwih gampang terintegrasi kanti sistem kang lain kanggo mencapai efisiensi bahan bakar.[2]

Desain[sunting | sunting sumber]

Karburator isa dikelompokaké miturut arah aliran angin, barel lan tipe venturi. Tiap-tiap karburator ngkombinasikaké keteluné sajroné desainé.

Arah aliran angin[sunting | sunting sumber]

  1. Aliran turun (downdraft), angin mlebu saka bagiyan nduwur karburator banjur mentu bagiyan ngisor karburator.
  2. Aliran datar (sidedraft), angin mlebu saka sisi samping lan ngalir kanti arah mendatar banjur mentu léwat sisi sebelahé.
  3. Aliran munggah (updraft), kebalikan saka aliran mudun, angin mlebu saka ngisor banjur mentu bagian nduwur.[3]

Barel[sunting | sunting sumber]

A high performance 4-barrel carburetor.

Barel yaiku saluran angin kang ing jerone terisa venturi.

  1. Single barel, amung nduweni satu barel. Umumnya digunakan pada sepeda motor atau mobil kanti kapasitas mesin kecil.
  2. Multi barel, nduwèni luwih saka sak barel (umumé léoro utawa papat barel), kanggo memenuhi kebutuhan aliran angin kang luwih gadhé utamané kanggo mesin kanti kapasitas mesin kang gedhé.

Venturi[sunting | sunting sumber]

  1. Venturi Tetap, ing tipe ikii ukuran venturi sakwise tetap. Pedal gas ngatur katup angin kang nentokaké gedhiné aliran angin kang nglewati venturi sahigga nentokaké gedhiné tekanan kanggo narik bahan bakar.
  2. Venturi obah, ing tipe iki pedal gas ngatur gedhiné venturi kanti migunakaké piston kang isa munggah midun sahingga mbentuk celah venturi kang isa berubah-ubah. Munggah miduné piston venturi iki dibarengi kanti munggah miduné needle jet kang ngatur gedhiné bahan bakar kang isa katarik sarta kanti aliran angin. Tipe iki disebut uga "tekanan tetep".

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1]pengertian-karburator, (Kaunduh 26/10/12).
  2. ^ sejarah-penemuan-karburator, (Kaunduh 22/11/12).
  3. ^ karburator, (Kaunduh 11/10/13).
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karburator&oldid=880242"