Karanganyar, Kebumèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Karanganyar
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Camat
---
Jembar
31,400 km2
Penduduk
34.593 jiwa
Desa/Kelurahan
11/---

Kecamatan Karanganyar iku salah siji kecamatan ing kabupaten Kebumen, provinsi Jawa Tengah, Indonesia. Jembar wilayah Kecamatan iki 31,400 km2, cacah pedununge 34.593 jiwa, yaiku lanang 17.272 orang lan wadon 17.321 orang. Jarak Kecamatan Karanganyar saka kutha Kebumen yaiku 14,00 km liwat Sruweng nganggo angkutan padésan, angkutan umum utawa bis. Cacahé RT ing Kecamatan Karanganyar ana 236 lan RW 60 sing dumunung ana ing 4 kelurahan lan 7 desa.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Kelurahan / Desa neng Kecamatan Karanganyar:

  1. Candi
  2. Giripurno
  3. Grenggeng
  4. Jatiluhur
  5. Karanganyar
  6. Karangkemiri
  7. Panjatan
  8. Plarangan
  9. Pohkumbang
  10. Sidomulyo
  11. Wonorejo

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]