Karajan Karusha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Karajan Karusha utawa Karusha punika salah satunggalipun karajan ingkan dipunparentah dening para raja utawi bangsawan Yadawa ing tlatah India tengah ugi India Kulon.Karajan kasebut dumunung ing kidul Karajan Chedi.Raja Karusha,Dantawaktra,dipunperjaya dening Kresna ing paperangan.Karajaan Karusha dimupangatake dening Distrik Datia ing Madhya Pradesh, India


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karajan_Karusha&oldid=833048"