Kanton Zug

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zug
Lambang Kanton Zug
Peta Swiss nuduhaké Kanton Zug
Ibu kutha Zug
Wilayah 239 km² (Peringkat ka-24)
Titik paling dhuwur Wildspitz 1580 m
Cacah pedunung (2006) 106.530 (Peringkat ka-18)
446 /km²
Bergabung 1352
Singkatan ZG
Basa Jerman
Eksekutif Regierungsrat (7)
Legislatif Kantonsrat (80)
Kuthamadya 11 buah
Distrik tiada
Situs resmi www.ZG.ch
Peta Kanton Zug

Swara Zug (basa Prancis: Zoug, basa Italia: Zugo) iku sawijining kanton ing Swiss sing duwé wiyar wilayah 239 km² lan populasi 100.900 jiwa (2003). Ibu kuthané yaiku Zug.

Ana 11 kuthamadya ing Zug: Zug, Oberägeri, Unterägeri, Menzingen, Baar, Cham, Hünenberg, Steinhausen, Risch, Walchwil, lan Neuheim.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kanton Zug ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Zug&oldid=840037"