Kanton Jura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Infobox Kanton

Disambig.svg

Kanton Jura (basa Italia lan basa Romansh: Giura) yaiku sawijing katon ing swiss Swiss kang ndhuweni jembar wewengkon 838 km² uga populasi 69.100 jiwa (2003). Ibu kuthané yaiku Delemont.

Kuthamadya[sunting | sunting sumber]

Ing ngisor iki dhaptar sakabehan kuthamadya ing Jura miurut distrik.

Porrentruy[sunting | sunting sumber]

Delémont[sunting | sunting sumber]

Franches-Montagnes[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kanton Jura ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Jura&oldid=855628"